Upptäck vår Hemlagad Fylld Pasta

Vi skapar en klassisk fylld pasta med en innovativ twist genom att anpassa våra ingredienser efter det lokala utbudet av färska råvaror.

En av våra unika egenskaper är att vår fylld pasta tillverkas med kulturspanmål som är speciellt framtaget för det svenska klimatet.

Efter tillagningen fryser vi pastan direkt, vilket eliminerar behovet av att använda konserveringsmedel. Detta resulterar i pasta av högsta kvalitet med enastående och genuina smaker.

Vi bedriver en mindre produktion, vilket innebär att vårt sortiment kan variera från dag till dag. För återförsäljare finns möjligheten att skräddarsy din beställning enligt dina preferenser. Om du är intresserad av att köpa mindre kvantiteter, är du välkommen att kontakta oss för att få information om aktuell tillgänglighet i vårt lager.

Mugellani*
Mugellani-ravioli är fyllda med potatis från lokala producenter, Västerbottensost, vitlök, persilja och kryddning av muskotnöt och peppar. Vi har också en vegansk variant med extra kryddor, utan ägg och ost. Serveras med grädde, gräslök och riven ost, med tomatsås eller med stekt lök och lingonsylt.
45 raviolirutor (ca 360g) 160 kr.

Tre ostar
Här har vi valt tre ostar: Ricotta, mozzarella och Västerbottensost. För att lyfta fram ostens smaker prova att servera dem med salviasmör. Det är även en favorit bland barn när de serveras med tomatsås!
45 raviolirutor (ca 360g) 160 kr.

Hjortravioli med enbär och timjan.

Hjortravioli med enbär och timjan
Brons medalj i Eldrimners SM i mathantverk.
Hjort jagad i svenska skogar och kryddning av enbär och timjan. De är perfekta att servera med olivolja och nyriven ost eller gräddiga såser med svamp.
45 raviolirutor (ca 360g) 180 kr.

Casunziei – rödbetsravioli
Här kombineras ricottaosten med rödbetor. Överraska dina gäster med en sås med vallmofrö och smält smör, eller kombinera smaken av rödbetor med starka ostar (till exempel blåmögelost) och rosmarin.
45 raviolirutor (ca 360g) 160 kr.

Jordärtskocka och Västerbottensost*
Finalisten av Ät!Stockholm 2023. Här kombinerar vi jordärtskocka, potatis, Västerbottensost och timjan. Denna pasta passar utmärkt med olivolja, timjan och en nypa svartpeppar, samt riven ost. Den är också fantastisk tillsammans med tomatsås eller med smält smör och riven ost.
45 raviolirutor (ca 360g) 160 kr.

Di zucca – pumpa och mandelbiskvier*
Vår ravioli di zucca är en smakrik kombination av pumpa, mandelbiskvier och fruktsenap. Denna delikata rätt erbjuder en harmonisk balans mellan den krämiga pumpan, den subtila sötman från mandelbiskvier och en lätt touch av fruktsenap. Kan serveras med tomatsås eller salviasmör.
45 raviolirutor (ca 360g) 160 kr.

Tillfälligt slut – kommer på hösten.

*Veganska ravioli
Vi har även veganska varianter av Mugellani, Jordärtskocka och Di zucca.

Vi skapar en klassisk fylld pasta med en innovativ twist genom att anpassa våra ingredienser efter det lokala utbudet av färska råvaror.